Magic Star Fair

 

www.magicstar-fair.nl

De intentie achter deze fair is het organiseren van een mooi, gezellig, leuk, inspirerend, krachtgevend, bijzonder, uniek en liefdevol evenement waar gelijkgestemden elkaar treffen. De locatie van de Volksabdij in Ossendrecht is hier speciaal voor geselecteerd vanuit haar prettige omgevingssfeer en energie.

Op deze fair maken we een combinatie van spirituele/paranormale, Keltische, Fantasy en ook Sjamanistische activiteiten en sferen.

Als spirituele activiteiten kun je denken aan helderziende waarnemingen die worden gedaan aan de hand van vele verschillende disciplines. Er zullen ruim 30 stands aanwezig zijn waaronder verkoop van edelstenen en sieraden. Maar ook beeldjes, spellen en boeken.

Voor wie vindt dat zijn of haar mentale of fysieke gezondheid wel een beetje balans kan gebruiken, kan op de Fair onder andere terecht voor diverse soorten energie behandelingen.

Ook worden er verschillende soorten massages aangeboden, waarbij je kunt ontspannen en weer goed in je energie kunt komen.

Voor de kinderen is meer dan genoeg te zien en te beleven.
We hebben een geweldige verhalen verteller en een sminck afdeling.

Er zullen veel mensen aanwezig zijn die zich gehuld hebben in een mist van Fantasy. Dus doe aan wat je lekker vind. Deze dag staat namelijk in teken van tolerantie en acceptatie.

De entree is dit jaar slechts 5 euro. Maar voor degene die flink uitpakken om in fantasy style te komen is er een korting van maar liefst 50%. Entree voor kinderen GRATIS.

Voor meer informatie kun je mailen naar fair@magic-star.nl.

Heb je interesse om een stand te huren of dit event te sponsoren? Mag je ook een mailtje sturen naar fair@magic-star.nl