Geboorte

 

Geboorte Ritueel

Als iets een wonder is op deze planeet, dan is het wel nieuw leven. Of het nu planten, dieren of mensen baby’s zijn. Het is toch gewoon fantastisch dat het mag gebeuren!

Kijk eens naar zowel de geboren als de ongeboren wonderen. Als je gaat nadenken over hoe alles zich ontwikkelt op onze planeet kan niemand er onderuit. Dit is magie van de meest pure vorm.

Natuurlijk willen we dit wonder eren en beschermen. Hiervoor stelt Magic Star een mooie ceremonie beschikbaar waardoor zowel het geboren als het ongeboren kind beschermd wordt via de elementen en energie van de aarde.

Een mooie ceremonie om je dankbaarheid te uiten aan het universum. Om je wondertje te beschermen tegen negatieve energie en de wens uit te spreken voor een gezond en voorspoedig leven. Hierin worden ook eventuele getuigen meegenomen die een belangrijke rol mogen spelen in het leven van dit kleine nieuwe leven.

Je kunt de ceremonie kosteloos opvragen via ons mailadres. We komen deze ceremonie ook met liefde uitvoeren tegen onkostenvergoeding.  Reken op ongeveer €150,- euro, afhankelijk van je wensen.