Cursus Tarot

Een cursus tot tarotist(e) is een hele studie. Er zijn bergen boeken te vinden die je hiermee kunnen helpen. Toch vinden veel mensen het prettig persoonlijke uitleg en begeleiding te krijgen via een cursus.

In de cursus die Magic Star geeft worden diverse legmethoden behandeld. Echter ligt de nadruk op de intuitieve legging. Ik ben van mening dat iedereen moet kunnen doen wat bij hem of haar past.

De tarot bestaat uit 76 kaarten met elk hun diversiteit aan betekenis. Persoonlijke aandacht vind ik hierom erg belangrijk. Een les bestaat dus ook maar uit maximaal 4 personen.

Instromen in een bestaande groep is niet mogelijk. Het is voor de structuur van de lessen erg belangrijk dat iedereen gelijk loopt. Mocht je dus alleen zijn, dan kun je een plek reserveren. Je start dan gelijk met een aantal andere liefhebbers.

Om een basis te leggen in je kennis van de kaarten heb je minimaal 10 lessen nodig. Ik werk nu 21 jaar met de kaarten en leer wekelijks nog nieuwe dingen. Het leren stopt nooit. Mocht je na die 10 lessen nog behoefte hebben om door te gaan kan dat altijd.

Zoveel mogelijk oefenen is de manier om het snel onder de knie te krijgen. Vanaf les 1 wordt er dus voor elkaar kaarten gelegd en uitgewerkt.

Wat heb je nodig?

  1. pen en papier
  2. schrift met dikke kaft
  3. een tarot deck

De lessen duren 2 uur. Zowel doordeweeks als in de weekenden is het mogelijk lessen te krijgen. Magic Star werkt op afspraak.

Deze cursus is mogelijk op onze bijzondere Magic Star locatie, een andere externe locatie of bij jou aan huis.

tarot

Kosten:

  • 10 lessen van 2 uur €250,- per persoon
  • per les van 2 uur €30,- per persoon
  • Reiskostenvergoeding indien niet op Magic Star locatie
  • Eventuele zaalhuur bij externe locatie

Kijk in de footer voor onze algemene voorwaarden.

> koop hier je eigen tarot deck