Aura

Het woord “aura” klinkt veel mensen wel bekend in de oren. Voor degene die het kunnen waarnemen is het simpelweg een kleurrijk energieveld wat om ons heen hangt. Kinderen kunnen met hun onbevangen blik vaak aura’s zien, maar veel mensen raken dit vermogen kwijt als ze ouder worden. Dit kun je met wat oefening overigens wel weer leren. Alles wat energie heeft, heeft een aura. Als je een beetje hebt opgelet op deze website, heb je gelezen dat alles (levens) energie heeft. Dus ook alles heeft een aura.

De Aura is dus energie. Het stelt onze levensenergie, onze levenskracht voor. En die energie word aangevoerd door de Chakra’s. Deze ademen als het ware de schone energie in en ademen ook weer de door de persoon zelf veroorzaakte gekleurde energie uit. Vandaar ook dat iemand die boos en geïrriteerd is, dit ook uitstraalt. Een andere persoon pikt die energie dan weer met zijn aura op en neemt op die manier via zijn of haar gevoel die gevoelens waar (het aanvoelen van stemmingen van de ander ) bij een negatieve levenshouding kunnen zich blokkades gaan vormen of gaten in de aura die op zich op den duur uiten door ziekte en ongemak van het fysieke ofwel stoffelijke lichaam.

De Aura kun je versterken door middel van meditaties, positieve gedachten, een positieve levenshouding. Daarom is een positieve levenshouding heel belangrijk voor je gezondheid. Gedachten, emoties en leefpatronen hebben direct invloed op ons energieveld, er kunnen zo ook blokkades zijn ontstaan.

Onze algemene voorwaarden zijn te vinden in de footer van deze pagina.