Consult tarot

De Tarot wordt erg veel gebruikt om een kijkje in de toekomst te kunnen nemen. Mijn mening is dat de toekomst niet vast ligt. De grote lijnen en belangrijke leermomenten wel, maar verder deel ik in elk geval deze mening niet.
Ik geloof sterk in de vrijheid van keuze die de mens heeft. Dat de kaarten wel een lijn der verwachting kunnen laten zien m.b.t wat zal gebeuren op het moment dat je op deze manier doorgaat. Dit wil niet zeggen dat je je bij deze uitkomst hoeft neer te leggen.
Waar ik juist goed in ben is jou een manier laten zien waarop je de uitkomst van de kaarten kunt beïnvloeden naar een meer positieve uitkomst.

Het gebruik van Tarotkaarten is erg nuttig om een kijkje te nemen in je onderbewustzijn. Je angsten en mogelijkheden onder ogen te zien met als doel er wat aan te veranderen. Ze laten zien in welke fase van leven of emotie je je op dit moment bevind. Ook kunnen ze de lijn der verwachting laten zien als je dezelfde koers blijft varen. Als jij veranderd, dan verandert ook je toekomst. Je hebt het zelf in de hand. De kaarten zijn een prettig middel om ‘to the point’ te komen. Ze leiden het gesprek al gauw naar de kern van je blokkade.
Het doel is dan ook vaak je een manier te laten zien om op een andere wijze te gaan kijken en denken. Je zit nu eenmaal vast in een patroon, een vicieuze cirkel. Anders zocht je nu niet naar een methode om dat te doorbreken.

 

Tarieven voor een kaartlegging:

Vaak is een klein tikje richting een andere denkmethode al voldoende.

  • 30 minuten €40,-
  • 1 uur €60,-
  • 90 minuten €80,-
  • 2 uur €100,-
  • Mailconsult €8,- per vraag (consult@magic-star.nl)
  • Telefonisch of Skype consult minimaal één uur: € 45,- per uur.

Voor een afspraak van 2 uur is Tarot ook met een energetische behandeling te combineren.

Telefonisch of Skype consult volgt op afspraak na betaling. Stuur een mailtje om hiervoor een afspraak te maken. Vragen per mail worden binnen 36 uur beantwoord na betaling.

Kijk hier voor onze algemene voorwaarden.